Pentru rezervare contactati: +373 22 277 232, +373 78 877 232, sau pe email: product@grandvoyage.md
3 свободных дня в Нью-Йорке

Нью-Йорк - Вашингтон - Бостон - Ниагарские Водопады (США)

1848 $

Moldova

Nu ratati sansa de a vizita Moldova. Noi va putem ajuta sa traiti o experienta de neuitat si sa aveti o vacanta deosebita, pentru ca Moldova este o gura de rai ce merita descoperita fumos!

 

 

 Moldova oferă atracţii excepţionale şi experienţe pentru toată lumea, indiferent de momentul când o vizitaţi. Este greu de a găsi altundeva atât de multă frumuseţe naturală, atât de multe atracţii culturale şi atât de multe moduri de a petrece activ timpul liber. Chiar dacă ştiţi deja o bună parte a ţării, există întotdeauna ceva nou de descoperit. Vă invităm să aruncaţi o privire la sugestiile noastre pentru a vă ajuta să decideţi asupra locurilor ce doriţi să le vizitaţi în Moldova.

    Atunci când planificaţi călătoriile dumneavoastră  prin Moldova, vă puteţi aştepta aproape cu fiecare pas să vi se ofere ceva nou. Puteţi fi siguri că aţi făcut o alegere bună în  a vizita oricare parte a ţării, cu condiţia să ştiti ce doriţi să faceti acolo.

 

     În Moldova, la fiecare pas vei fi înconjurat de diferite epoci care parcă se suprapun. Obiectele şi monumentele vechi sunt păstrate în primul rând în muzee, dar capodoperile arheologice pot fi văzute de asemenea, chiar în cadrul natural. Diversitatea turistică a Moldovei subliniază şi mai mult apartenenţa sa la o cultură deosebită, dominată de un trecut bogat în evenimente. Atracţiile majore le reprezintă clădirile arhitecturale, cetăţile medievale, multe biserici rurale şi mănăstiri fermecătoare, monumente cultural-istorice şi capodopere arhitecturale.

  Deşi se întinde pe o suprafaţă mică, Republica Moldova      este o destinaţie ce merită un loc onorabil pe harta turistică.  În special, capitala Chişinău oferă tot ce poate dori un  vizitator: parcuri şi monumente, terenuri de joacă,  magazine, cluburi de sport, cluburi de noapte etc.

 

 Printre obiectivele turistice cele mai importante se numără  mănăstirile, dar și pensiunile, situate în mijlocul unui peisaj  primordial, şi care oferă bucate tradiţionale delicioase.

 

 Moldova este destinaţia ideală pentru doritorii de a savura și  cumpăra vinuri de înaltă calitate, producția de vinuri fiind o  ramură importantă a economiei țării. În acest sens se  disting cramele vitivinicole de la Mileştii Mici şi Cricova şi  fabricile de vinuri din Purcari, Brăneşti şi Orhei.

 

 

1.  Orașul Chişinău – centrul principal administrativ, economic, ştiinţific şi cultural al Republicii Moldova. El găzduieşte cele mai importante muzee: Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei, Muzeul de Arheologie, Muzeul de Etnografie şi Istorie Naturală, Muzeul de Arte Plastice. Alte obiective turistice: Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”, Teatrul „Luceafărul”, Teatrul de Operă şi Balet, Teatrul „Licurici”, Sala cu Orgă, Biblioteca Naţională.

 

2.  Mănăstirea Hîncu, Mănăstirea Hîrjeuca, Mănăstirea Rudi, cea mai mare mănăstire rupestră – Ţipova, Mănăstirea Japca, Biserica ”Adormirea Maicii Domnului” din Căuşeni, ce se disting printr-o arhitectura fascinantă şi originală.

 

3.  Complexul Orheiul Vechi – un muzeu în aer liber, ce reprezintă, prin valoarea sa excepţională, o autentică perlă a patrimoniului cultural naţional al Republicii Moldova. Actualmente, UNESCO examinează proiectul de preluare a complexului sub propria protecţie.

 

4.  Cetatea Soroca din centrul oraşului Soroca, aflată la circa 160 km nord de Chişinău.

 

5.  Rezervaţia „Grădina Turcească” (224 ha), recunoscută drept una dintre cele mai vechi arii naturale conservate din Europa. Este constituită din Grădina Turcească propriu-zisă şi trupul de pădure „Adajia”.

 

6.  Rezervaţia naturală ”Codrii”, ce conţine aproximativ 1000 de specii de plante protejate, ceea ce constituie jumătate din flora Moldovei.

 

7.  Vinăriile “Cricova” ,”Mileştii Mici”, “Purcari”, “Chateau Vartely”, “Romăneşti” etc., care pun la dispoziția turiştilor excelente săli de degustare a vinurilor.

 

Nu ratati sansa de a descoperi frumos aceasta gura de rai doar impreuna cu agentia noastra de turism Grand Voyage VIP Travel Club! 

 

 

Vacanţă plăcută!

;