Pentru rezervare contactati: +373 22 277 232, +373 78 877 232, sau pe email: product@grandvoyage.md
Regatul Unit
Alte Destinatii:

Descrierea tarii:

Anglia cuprinde fatete multiple, de la pulsul urban vibrant la obiceiurile vechi, cultura avant-garde, plajele incantatorare si muntii stancosi. Aici se afla Londra, cel mai mare oras din Europa, si unele dintre cele mai faimoase atractii din lume - Stonehenge, stancile albe din Dover, catedrala Sf. Paul si London Eye. Anglia este impartita in mai multe regiuni, fiecare cu propria istorie, cultura si traditii. In North Country (tinutul de nord) veti descoperi splendoarea lacurilor, muntilor, castelelor, a coastei si a parcurilor nationale, conbinate cu orasul medieval York si orasele animate Liverpool si Manchester, renumite pentru cultura fotbalului si a muzicii.

In Midlands (tinutul de mijloc) se afla orasele vibrante Birmingham si Nottingham, precum si un amestec de cultura si istorie in orasul in care s-a nascut Shakespeare, Stratford-upon-Avon.  Londra este cel mai mare centru financiar din lume si este intesat de atractii culturale pentru toate varstele. Estul Angliei este un coltisor de natura primordiala, cu statiuni de litoral si orasul universitar Cambridge. Celalalt oras universitar istoric al Angliei, Oxford, se afla in sud-est, iar pe coasta de sud veti gasi plaje excelente si statiuni precum Brighton, orasele istorice si catedralele din Winchester si Canterbury. Country (tinutul de vest) va ofera coasta stancoasa din Cornwall, cu conditii excelente pentyru surfing, iar in sud-vest puteti vizita satele pitoresti din Cotswolds, Somerset, Devon, catedrala din Salisbury si Stonehenge.

Devenind o singura natiune cu 1.000 de ani in urma, Anglia isi are originile la inceputurile civilizatiei, acest fapt reflectandu-se in atractiile oferite. Datorita varietatii invadatorilor, colonistilor si imigrantilor care au sosit aici de-a lungul secolelor, Anglia beneficiaza de un bogat amestec cultural, astazi fiind una dintre destinatiile preferate de vizitatori din toata lumea.

;