Pentru rezervare contactati: +373 22 277 232, +373 78 877 232, sau pe email: product@grandvoyage.md
Гарантированные номера «Зима 2012-2013» в горах Италии

Grand Voyage предлагает вашему вниманию гарантированные номера в горах Италии на зимний сезон 2012-2013 уже сейчас!

1120

Maldive
Alte Destinatii:

Orase:

Capitala insulelor Maldive este orasul Male.


Huvafen
Insula Huvafen Fushi ('Dream Island'), cunoscuta in trecut ca Nakatchafushi, este una extrem de pitoreasca, ideala pentru practicarea sporturilor acvatice. Insula privata se afla in atolul North Malé, la aproximativ 24 km de aeroport. Conceputa special pentru cei care cauta cele mai inalte standarde, Huvafen Fushi combina modelul avangardist cu serviciile ireprosabile si cu facilitatile exclusive. 43 de bungalouri moderne inconjoara laguna, fiecare cu piscina privata, TV cu ecran LCD, bar privat. Un mic Spa dispune de camere subacvatice de masaj, care ii confera si mai multa extravaganta.

Reethi Rah
Reethi Rah este o insula retrasa si imaculata care este perfecta pentru relaxare. Bungalourile acoperite cu stuf sunt asezate printre palmieri iar bungalourile pe apa se intind de-a lungul lagunei la One&Only Reethi Rah, o insula-resort de lux care ofera exclusivitate si un stil de neegalat. Insula este situata in atolul North Malé.

Makunudu
Un resort scump, Makunudhoo, sau Makunudu, ofera confort si lux inconjurat de o frumusete tropicala deosebita. Padurile de cocotieri gazduiesc bungalourile, iar iahturile acosteaza la tarm. Insula este cunoscuta mai ales pentru bucataria sa si este situata inauntrul North Malé Atoll.

Coco Island Resort
Resortul este situat in atolul Baa si este o combinatie perfecta a stilului traditional din Maldive cu confortul modern. Spa-ul din cadrul resortului ofera tratamente de infrumusetare si masaje relaxante.

Veligandu Huraa
Mai la sud de aeroportul din Malé se afla insulele Veligandu Huraa (Palm Tree Island) si Dhigufinolhu, legate de un dig peste laguna. Dhigufinolhu este cea mai mare dintre cele doua, oferind o selectie mai bogata de cazare si distractie. Cele doua insule sunt de asemenea legate cu punti din lemn de Bodu Huraa.

Seenu
Seenu, sau atolul Addu, este cel mai sudic atol din Maldive. Capitala este Hithadhoo si al doilea oras ca populatie dupa Male

;