Pentru rezervare contactati: +373 22 277 232, +373 78 877 232, sau pe email: product@grandvoyage.md
Filipine
Alte Destinatii:

Descrierea tarii:

Desi numara in total 7.107 de insule (7.108 la reflux), cu un total de linie costala mai mare decat cel al Americii, cea mai mare parte din populatie locuieste pe 11 insule. Filipinezii considera singuratatea o ciudatenie, astfel incat plajele superbe, cascadele minunate si terasele de orez sunt bogatii pe care Filipine vi le ofera impreuna cu sarmul locuitorilor. Turistii in aceasta tara vor fi inclusi in "bayanihan", termenul ce semnifica nevoia permanenta de comunitate. Glumele, zambetele si distractiile vor fi impartite frateste cu vizitatorii.

Inima si sufletul tarii, capitala Manila, da ritmul in arhipelaguri si este un centru care imbina Orientul cu Occidentul si traditia cu modernitatea. Insulele au fost ocupate de Japonezi intre 1942 si 1945, obtinand independenta in 1946. Tara a avut de suferit de pe urma dezastrelor naturale si a revoltelor razlete. Saracia si datoriile externe ale tarii sunt foarte ridicate, acest lucru explicand numarul mare de filipinezi care traiesc in afara tarii. 

Proiectele de infrastructura includ aeroporturi, autostrazi, transport intre insule si transportul pe cale ferata, ca parte dintr-un plan de dezvoltare, pana in 2010. De pe urma acestui plan va beneficia cu siguranta si turismul, aeroporturi noi construindu-se sau cele noi fiind renovate, pentru a gazdui avioane mai mari si un numar mai mare de pasageri.

;