Pentru rezervare contactati: +373 22 277 232, +373 78 877 232, sau pe email: product@grandvoyage.md
СРЕДИЗЕМНОМОРСКАЯ СКАЗКА - ИСПАНСКАЯ БАЛЛАДА

СРЕДИЗЕМНОМОРСКАЯ СКАЗКА Барселона-Коста Брава- музей С. Дали-Ницца-Монако-Сан Ремо-Канны-вина Испании Внимание! Возможен отдых после тура.

620

Etiopia
Alte Destinatii:

Descrierea tarii:

Etiopia este singura tara din Africa ce nu a fost niciodata colonizata pe deplin. Vizitatorii sunt de obicei uimiti de frumusetea naturii si de bogatia culturala si istorica incredibila. Diversitatea izbitoare a peisajului, traditiilor antice si a localnicilor lasa o impresie ce contrasteaza cu stereotipul unui teritoriu sfasiat de anii de seceta si foamete.

Etiopia este o tara ce abunda in contraste si extreme, invitand calatorii la explorare, de la inaltimile de peste 4.300m ale muntilor, pana la adancimile Depresiunii Danakil, situata sub nivelul marii. Descoperiti cultura si traditiile abisiniene care dateaza de peste 3.000 de ani, experimentati folclorul islamic antic, precum si ritualurile si ceremoniile sacre ale Bisericii Ortodoxe Etiopiene.

Deseori descrisa ca Leaganul Umanitatii, Etiopia este locul in care s-au descoperit cele mai vechi ramasite umane din lume si unde, in acelasi timp, in capitala Addis Abeba oamenii fara locuinta cutreiera strazile in cautare de mancare, bani si o viata mai buna.

Etiopia se afla intre frumusetea naturii si semnele de saracie, unde lacurile, muntii si animalele salbatice concureaza cu cei saraci si infometati pentru atentie. De obicei, Etiopia este trecuta cu vederea de traseele turistice, insa atractiile unice ale tarii incep sa fie apreciate, iar cea mai veche natiune independenta din Africa isi intampina vizitatorii cu un mozaic de etnii, o istorie mandra si o abundenta de peisaje uluitoare.

;