Pentru rezervare contactati: +373 22 277 232, +373 78 877 232, sau pe email: product@grandvoyage.md
Danemarca
Alte Destinatii:

Descrierea tarii:

Peninsula Iutlanda si cele 400 de insule ce o inconjoara formeaza una dintre cele mai mici tari din Europa - Danemarca, o tara abundenta in sate si orase pitoresti, castele si monumente istorice, si regiuni de coasta ce variaza de la plaje largi cu nisip pana la golfulete si fiorduri. Pe tot cuprinsul tarii, dealurile line si vaile ofera o gama larga de artactii - paduri umbroase de fag, zone inverzite, lacuri, dune de nisip si stanci albe asemanatoare cu cele din Dover, iar insulele sunt unice.

Danezii au mare grija sa mentina curate zonele de coasta, in asteptarea turistilor. Pe langa cei 4.800km de plaje si insule aveti la dispozitie si trasee pentru ciclism. Satele adormite grupate in jurul bisericilor albe ocupa terenurile mlastinoase pe care creste iarba neagra, dealuri ondulatorii si ferme bogate presarate cu mori de vant si conace. Feriboturile asigura transportul intre continent si insule, in competitie cu podurile uimitoare precum cel care leaga Oresund de Suedia, lung de 16km.

Atmosfera relaxata a Danemarcei face ca existenta vikingilor razboinici sa para ireala. Vizitatorii de astazi gasesc o Danemarca pasnica si neutra. Marcile sale sunt bunul gust, proiectele de clasa mondiala si standardele inalte. Pe langa faptul ca este foarte moderna, Danemarca pastreaza legaturile cu basmele, alimentate de marele povestitor Hans Christian Andersen. Castelele incantatoare si cladirile istorice sunt o vedere obisnuita in Danemarca. Copenhaga este un oras cu stradute pietruite si strazi medievale, insa si o viata de noapte animata. Dar cel mai bine este sa nu va opriti la capitala, ci sa va aventurati si in restul teritoriului tarii.

;