Pentru rezervare contactati: +373 22 277 232, +373 78 877 232, sau pe email: product@grandvoyage.md
Oferta fierbinte Turcia!

ALL INCLUSIVE! Zborul pe 29.08 și / sau 31.08 pentru 7 nopti! Fortuna 3 * - 318 euro de persoana (Kemer) (All inclusive) Matiate 4 * - 390 de euro de persoana (Kemer) (All inclusive)...

318

Croatia
Alte Destinatii:

Regim de vize:

DOCUMENTELE NECESARE PENTRU OBŢINEREA VIZEI PENTRU REPUBLICA CROAŢIA

 

1. paşaport valabil (cel puţin 6 luni de la data expirării valabilităţii vizei solicitate) şi care conţine file libere pentru lipirea vizei

2. 1 fotografie in color – dimensiune 35 x 45 mm

3. în funcţie de tipul călătoriei (vizită, călătorie de afaceri sau călătorie turistică):  

 - dovadă a plăţii unui aranjament turistic + rezervarea hotelului, a cazării, etc. (în original; în format electronic nu se acceptă)

4. în funcţie de mijlocul de transport cu care se călătoreşte:

a) bilet de călătorie (avion, tren, vapor)

b) certificatul de înmatriculare şi permisul de conducere

 

5. în măsura în care depunătorul cererii este angajat, adeverinţă de la angajator cum că sunteţi angajat(ă), sau dacă studiază, atestat de şcolarizare sau adeverinţă de studii sau alte documente asemănătoare

6. în măsura în care depunătorul cererii este angajat, adeverinţă de la angajator cu referire la folosirea concediului de odihnă

7. dovada mijloacelor de subzistenţă – numerar, card-uri bancare, cecuri de călătorie

8. cererea de viză costă 40 €.

         * Notă    - toate documentele menţionate trebuie să fie în original

                        -  procedura de eliberare a vizei durează până la 15 zile

 

;