Pentru rezervare contactati: +373 22 277 232, +373 78 877 232, sau pe email: product@grandvoyage.md
DESCOPERA PRAGA DE PRIMAVARA!!!!

TUR CU AUTOCARUL DIN CHISINAU

240

Brazilia
Alte Destinatii:

Orase importante:

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro este un oras ce debordeaza de vitalitate, vizibila prin dragostea pentru fotbal, samba, plaja si mai ales, prin Carnavalul de la Rio, a carui faima a facut inconjurul lumii. Peste toate acestea, vegheaza statuia lui Iisus Mantuitorul (Cristo Redentor), un adevarat simbol al orasului.

Rio de Janeiro se mandreste cu o varietate de atractii, traditii culinare excelente, muzica si distractii, suficiente pentru a tine orice turist ocupat, indiferent de durata sejurului.


Situat in sud-estul Braziliei, in golful Guanabara (Baia de Guanabara), prins intre munti si ocean, Rio de Janeiro este un oras cu peste 10 milioane de locuitori. Faimoasele plaje Copacabana si Ipanema atrag ca niste magneti turisti straini dar si brazilieni.


"A cidade maravilhosa" (Orasul Minunat, cum mai este numit Rio de Janeiro) este un amalgam de culturi si nationalitati.

Lunile de vara, din decembrie pana in februarie, cand are loc Carnavalul de la Rio sunt cu siguranta cele mai bune pentru vizitarea orasului.  

 

Sao Paulo

 

São Paulo este capitala regiunii cu acelasi nume, cel mai mare oras din America de Sud si centrul politic si cultural al Braziliei.


Cel mai prosper oras al Braziliei, São Paulo pare ca poseda o energie proprie, foarte diferita de stilul mai relaxat al orasului Rio de Janeiro. Paulistanos (locuitorii din São Paulo) sunt renumiti pentru energia cu care muncesc, dar stiu sa se si distreze la sfarsitul zilei.


Stilurile culinare din intreaga lume capata o aroma specific braziliana in restaurantele din São Paulo. Viata culturala intensa se manifesta prin expozitii, festivaluri anuale, piese de teatru, concerte si spectacole de dans, in timp ce cluburile si discotecile pot rivaliza cu cele din Rio de Janeiro. Shopping-ul este o activitate deosebit de apreciata de paulistanos. 

São Paulo se poate mandri cu un numar mai mare de elicoptere decat elegantul cartier new-yorkez Manhattan, utilizate de elita sud-americana pentru a ajunge de la resedintele lor in centru si a evita traficul de dedesubt.

 

Brasilia

 


Capitala Braziliei, Brasilia este  singurul oras-capitala din intreaga lume construit in intregime secolul XX si clasificat de UNESCO ca Patrimoniu Cultural al Umanitatii.

Mai exact, constructia orasului a inceput de la zero in anul 1956.  Brasilia a fost inaugurata in calitatea sa de capitala la 21 aprilie 1960 de catre presedintele Juscelino Kubitschek. Strazile sale sunt construite dupa Planul Pilot implementat de intreprinderea Novacap dupa un proiect al arhitectului brazilian Lúcio Costa, ales printr-un concurs public. Arhitectul Oscar Niemeyer a proiectat principalele cladiri publice din oras.

Brasília este organizata in orase-sateliti, printre care se numara:

  • Axa Nord si Axa Sud, care formeaza impreuna planul pilot
  • Lacul Nord si Lacul Sud, cartiere bogate amplasate in centru
  • Sobradinho
  • Núcleo Bandeirante
  • Candangolandia
  • Setor Sudoeste
  • Área Octogonal
  • Cruzeiro ("Vechi" si "Nou")
  • Taguatinga
  • Ceilandia

;