Pentru rezervare contactati: +373 22 277 232, +373 78 877 232, sau pe email: product@grandvoyage.md
Anguilla
Alte Destinatii:

Descriere:

Anguilla este cea mai nordica dintre Insulele Leeward, situata intre Marea Caraibelor si Oceanul Atlantic. Insula ar o lungime de 26km si o latime de 5km, insa compenseaza prin ceea ce ofera - 33 de plaje cu nisip si apa cristalina, un stil intrenational contemporan, privelisti extraordinare, facilitati turistice de talie mondiala si obiceiuri culinare delicioase, Anguilla este tot ceea ce va puteti dori pentru o vacanta tropicala.

Formata din alte cateva insule si recifuri coraliere, Anguilla se transforma rapid intr-o destinatie de vacanta pentru cei bogati si faimosi. Brad Pitt, Robert de Niro si Robin Williams, cu totii s-au relaxat in apele albastre ale oceanului si au savurat coctail-uri extravagante. Pentru cei care isi permit bauturi mai putin costisitoare, nimic nu se compara cu apusul caraibean, in timp ce savurati un "triplu anguillean" la barul de pe plaja. Gurmanzii pot sta linistiti, caci restaurantele ofera o bucatarie internationala, cu accent pe produsele marine si cine in aer liber. Viata de noapte se desfasoara in cluburile de noapte ale hotelurilor sau in barurile de pe plaja.

Teritoriul Anguillei cuprinde urmatoarele recifuri coraliere: Anguillita, Blowing Rock, Dog Island, Little Scrub Island, Prickley Pear Cays, Sail Island, Sandy Island, Sombrero Island si Scrub Island.

;